PTJ International

PTJ INTERNATIONAL 

PTJ International - Koine Brands

Activitatea PTJ International se axeaza pe fabricarea si comercializarea de oglinzi pentru fotografii intraorale, fiind, totodata, un important jucator de piata instrumentelor stomatologice.


Comparare Produse (0)


  KIT OGLINZI FOTOGRAFIE

KIT OGLINZI FOTOGRAFIE

DescriereSET OGLINZI INTRAORALE COMPLET DIN:TRUSA STERILIZARE INOX CU SUPORTURI PENTRU OGLINZI IN SILICONMANER OGLINZI L-3445OGLINDA OCLUZALA L-3450OGLINDA LATERALAOGLINDA LINGUALATOATE OGLI..

473,62 €

CONTRASTORUL EVOLUTION

CONTRASTORUL EVOLUTION

CONTRASTORUL EVOLUTION  POATE FI FOLOSIT SI PENTRU POZELE LATERALE CAT SE PENTRU CELE OCLUZALE (SA ACOPERE BUZA / NASUL). ESTE DIN ALUMINIU, STERILIZABIL IN AUTOCLAV LA 135° MAX 15 MIN.A NU ..

61,20 €

CONTRASTORUL EVOLUTION MIC

CONTRASTORUL EVOLUTION MIC

CONTRASTORUL EVOLUTION ESTE UN CONTRASTOR CARE POATE FI FOLOSIT SI PENTRU POZELE LATERALE CAT SE PENTRU CELE OCLUZALE (SE ACOPERE BUZA / NASUL).ESTE DIN ALUMINIU, STERILIZABIL IN AUTOCLAV LA 135° MAX ..

61,20 €

Maner oglinda

Maner oglinda

Maner universal pentru  toate tipurile de oglinzi fotografice de 3 mm grosime.Variabila interval-unghi: 35 °. Poate fi blocat in orice poziție doar prin insurubarea manerului.Cap rotativ realizat..

149,00 €

OGLINDA LATERALA CU MANER

OGLINDA LATERALA CU MANER

ACEASTA OGLINDA ESTE METALIZATA DOAR PE O SUPRAFATA, IAR PE A DOUA ARE SISTEMUL DE PRINDERE PENTRU MANER.ACEASTA OGLINDA ESTE COMERCIALIZATA DEJA CU MANERUL EI DE OTEL INOXIDABIL.OGLINZILE PENTRU..

94,00 €

OGLINDA LATERALA MARE

OGLINDA LATERALA MARE

OGLINDA LATERALA  MOD. 3452, FARA MANER ADAPTABILA LA MANERUL L-3445 . OGLINZILE PENTRU FOTOGRAFIE INTRAORALA SUNT METALIZATE PRINTR- UN PROCES DE PULVERIZARE CATODICA IN VID, CU C..

60,00 €

OGLINDA LATERALA MICA

OGLINDA LATERALA MICA

OGLINDA LATERALA SAU LINGUALA MOD. 3453, FARA MANER ADAPTABILA LA MANERUL L-3445 . OGLINZILE PENTRU FOTOGRAFIE INTRAORALA SUNT METALIZATE PRINTR- UN PROCES DE PULVERIZARE CATODICA IN VI..

60,00 €

OGLINDA LATERALA PARMA

OGLINDA LATERALA PARMA

OGLINDA LATERALA  MOD. L-3421,SERIA PARMA, FARA MANER ADAPTABILA LA MANERUL L-3445OGLINZILE PENTRU FOTOGRAFIE INTRAORALA SUNT METALIZATE PRINTR- UN PROCES DE PULVERIZARE CATODICA IN VID, CU ..

88,25 €

OGLINDA LATERALA/LINGUALA MARE

OGLINDA LATERALA/LINGUALA MARE

OGLINDA LATERALA SAU LINGUALA MOD. 3454, FARA MANER ADAPTABILA LA MANERUL L-3445 . OGLINZILE PENTRU FOTOGRAFIE INTRAORALA SUNT METALIZATE PRINTR- UN PROCES DE PULVERIZARE CATODICA IN VI..

60,00 €

OGLINDA LATERALA/LINGUALA MICA

OGLINDA LATERALA/LINGUALA MICA

OGLINDA LATERALA SAU LINGUALA MOD. 3455, FARA MANER ADAPTABILA LA MANERUL L-3445 . OGLINZILE PENTRU FOTOGRAFIE INTRAORALA SUNT METALIZATE PRINTR- UN PROCES DE PULVERIZARE CATODICA IN VI..

60,00 €

OGLINDA LINGUALA CU MANER MICA

OGLINDA LINGUALA CU MANER MICA

OGLINDA LINGUALA CU MANER MICA CROMATA PE AMBELE PARTI..

96,60 €

OGLINDA OCLUZALA ADULTI

OGLINDA OCLUZALA ADULTI

OGLINDA OLCLUZALA PENTRU ADULTI/COPII, FARA MANER, ADAPTABILA LA MANERUL L-3445 . OGLINZILE PENTRU FOTOGRAFIE INTRAORALA SUNT METALIZATE PRINTR- UN PROCES DE PULVERIZARE CATODICA IN VID..

60,00 €

OGLINDA OCLUZALA ADULTI XXL

OGLINDA OCLUZALA ADULTI XXL

OGLINDA OCLUZALA  PENTRU ADULTI MOD. 3420,SERIA PARMA, FARA MANER ADAPTABILA LA MANERUL L-3445 . OGLINZILE PENTRU FOTOGRAFIE INTRAORALA SUNT METALIZATE PRINTR- UN PROCES DE PULVERI..

87,00 €

OGLINDA OCLUZALA COPII

OGLINDA OCLUZALA COPII

OGLINDA OCLUZALA MOD. L-3451 PENTRU COPII, FARA MANER, ADAPTABILA LA MANERUL L-3445 .OGLINZILE PENTRU FOTOGRAFIE INTRAORALA SUNT METALIZATE PRINTR- UN PROCES DE PULVERIZARE CATODICA IN VID, ..

60,00 €

OGLINDA OCLUZALA CU MANER

OGLINDA OCLUZALA CU MANER

OGLINDA OCLUZALA CU MANER, MOD. L-3433.ACEASTA OGLINDA ESTE METALIZATA DOAR PE O SUPRAFATA, IAR PE A 2  ARE SISTEMUL DE PRINDERE PENTRU MANER.ACEASTA OGLINDA ESTE COMERCIALIZATA DEJA CU MANERUL E..

95,41 €

SETUL  CONTRASTOARE "SOFT

SETUL CONTRASTOARE "SOFT

DescriereSETUL de CONTRASTOARE "SOFT" este alcatuit din:SOFT CONTRASTOR OCLUZAL L-3501SOFT CONTRASTOR LATERAL L-3503SOFT CONTRASTOR ANTERIOR L-3502CONTRASTOARELE sunt realizate dintr-o lamina de otel ..

201,72 €

SOFT CONTRASTOR ANTERIOR

SOFT CONTRASTOR ANTERIOR

DescriereSOFT CONTRASTOR ANTERIOR MOD. L-3502. SE POATE FOLOSI LA POZELE DIRECTE CAT SI CELE INDIRECTE PENTRU A RIDICA SI ACOPERII BUZA SUPERIOARA SI NASUL.CONTRASTOARELE SUNT FACUTE DINTR-O LAMINA DE..

67,38 €

SOFT CONTRASTOR LATERAL

SOFT CONTRASTOR LATERAL

SE POATE FOLOSI LA POZELE DIRECTE DIN LATERAL PENTRU A ACOPERII OBRAZUL SI PENTRU A PUNE IN EVIDENTA SUPRAFATA VESTIBULARA A DINTILOR.CONTRASTOARELE SUNT FACUTE DINTR-O LAMINA DE INOX FLEXIBILA CARE E..

72,00 €

SOFT CONTRASTOR OCLUZAL

SOFT CONTRASTOR OCLUZAL

SOFT CONTRASTOR OCLUZAL MOD. 3501 SE POATE FOLOSI LA POZELE DIRECTE PENTRU A ACOERI LIMBA SI/SAU CERUL GURII.CONTRASTOARELE SUNT FACUTE DINTR-O LAMINA DE INOX FLEXIBILA CARE ESTE ACOPERITA DE UN STRAT..

67,38 €

Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)