Despre HDental Store


 

                              

"Seriozitatea şi profesionalismul reprezintă un atu în activitatea noastră"

HDental este in plina dezvoltare cu sediul in ClujNapoca, strada Viilor numarul 27 specializata pentru import si distributie deproduse stomatologice.
In scurt timp am reusitsa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si acalitatii produselor noastre.

Misiune:

·        Ne propunem si ne angajam sa oferim tuturor clientilor cele mai bune produse si servicii, cele mai noi tehnologii.

Valori:

·        Dezvoltare continua.

·        Promptitudine.

·        Calitate

·        Siguranta

·        Consecventa

 

Servicii: 

·        Import

·        Distributie

·        Comercializare produse stomatologice

 

Echipa:

·        Echipa HDental este formata atat din persoane tinere si dinamice, cat si din angajati cu experienta, astfel incat se imbina entuziasmul tineretii cu priceperea.

·        Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al Societatii HDental

·        Stim ca prin tot ce facem construim incredere, iar increderea este despre promisiuni respectate – produse livrate atunci cand trebuie si la calitatea ceruta.

·        Increderea clientilor si partenerilor ne obliga si ne motiveaza sa fim mai buni pe zi ce trece.

·        Suntem dedicaţi unor parteneriate cu clienţii noştri atât pentru că credem în ele, cât şi pentru că ne place realmente să lucrăm şi să interacţionăm cu oamenii.

·        Noi nu doar livrăm o soluţie, ci creăm o relaţie cu clienţii pentru a le înţelege afacerea, nevoile acesteia, resursele pe care le deţin şi ce soluţie poate fi aplicată de la caz la caz.

·        Discutăm cu clientul: ca ofertanţi de produse, vrem să ne asigurăm că livrăm într-un mod optim. Acest lucru implică şi o comunicare în ambele sensuri. Putem garanta clienţilor noştri că vor găsi mereu o voce umană la capătul celălalt al firului.

·        Credem ca pentru a performa in fiecare zi trebuie sa intelegem nevoile clientilor si sa ne adaptam situatiilor prin deschidere si maturitate.

·        Expunerea la situatii neobisnuite in piata locala aflata in curs de dezvoltare ne-a ajutat sa intelegem industria de distributie in mare masura si sa avem capacitatea de a oferi solutiile adecvate, prin cele mai eficiente canale, la timpul potrivit.

Clientii nu vad procesul din spate, ne vad "pe mine si pe tine".

De aceea, suntem responsabili de fiecare angajat HDental .

Pentru ca miza e prea mare: IMAGINEA NOASTRA