Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /hddhome/hleihild/public_html/system/library/cache/file.php on line 32 Zenit Flex Snap-On Disc

Zenit Flex Snap-On Disc 
Ușor de utilizat vă permite să creați restaurări de înalt luciu, care oferă esteticii realism. Discurile sunt pe coduri de culoare pentru a permite identificarea ușoară . Pop-discul face ca schimbarea discurilorsa fie mai ușora, vă permite să economisi timp. Pop discuri- conforme cu conturul dinților pentru o finisare și lustruire usoara. Discurile Zenit Flex se pot utiliza mai ușor pe suprafețe interproximale, oferind în același timp un disc  rigid. Benzi sunt proiectate pentru a produce o restaurare buna pentru a ajuta la prevenirea acumularii plăcii bacteriene interproximale pentru finisare superioara si rezultate extraordinare de lustruire. Detalii pachet
8x20 discuri, 20 benzi, 1  Pop-On mandrina, IFU

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Zenit Flex Snap-On Disc

  • 91,37 €


Produse asemănătoare

Discuri de finisare si lustruire întregi cu manson si ax - 14 mm

Discuri de finisare si lustruire întregi cu manson si ax - 14 mm

Discuri de finisare si lustruire întregi cu manson si ax - 14 mmalbastru - finisare grosiera verde - conturare galben - finisare alb - lustruire 40 buc /pcs..

11,89 €

Discuri de finisare si lustruire cu mandrina metalica - 14 mm

Discuri de finisare si lustruire cu mandrina metalica - 14 mm

Discuri de finisare si lustruire cu mandrina metalica - 14 mmalbastru - finisare grosiera / blue - gross reductionverde - conturare / green - contouringgalben - finisare / yellow - finishingalb - lust..

13,29 €

Zenit Flex Pop-on

Zenit Flex Pop-on

Zenit Flex Pop-on  Prevede o lustruire mai ușora interdentara* Designul împiedică alunecarea.* O singura parte a discului este acoperita cu oxid de Aliminum și permite o fixare mai sigură a dornului* ..

112,10 €

Etichete: PRD.01.ZS.SET.100 Zenit, Flex, Snap-On, Disc